Elinstallation

Vi installerar allt inom elanläggningar!

Kontakta oss idag!

Vi installerar allt inom elanläggningar

Elinstallation omfattar ett stort antal områden och komponenter. Vi har utfört elinstallationer i såväl villa som lägenhet. Vår personal är med hela vägen så att du kan känna dig trygg och omhändertagen under processens gång. Vi projekterar, konstruerar samt installerar. Vi arbetar med alla typer av elinstallation, såsom belysning, starkström, vitvaror m.m.

elektriker för alla behov

Vi har utfört ett stort antal elinstallation under verksamhetens existens. År 2022 fyller företaget tolv år. Sedan dess har vi hunnit arbeta med ett flertal olika aktörer som exempelvis skolor, industrier, och bostadshus. Vare sig ni är en privatperson eller representerar ett företag, skola eller en kommun kan ni kontakta oss så hjälper vi er. 

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller har du frågor och funderingar som du vill ha svar på, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Belysning

Vi har lång erfarenhet av att installera belysning i både inne- och utemiljöer. Vare sig det är traditionell belysning eller nytt och modernt installerar vi det. Från början till projekterar och installerar vi anläggningen så att vi har full kontroll över processen. På så sätt kan vi tillhandahålla en elanläggning som fungerar i flera år framöver.

Vitvaror

Vi installerar även vitvaror såsom kylskåp, frys, tvättmaskiner och diskmaskiner. Det finns många andra vitvaror som vi arbetar med att installera. Vi kan hjälpa fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från enstaka installationer av vitvaror till större projekt där vi byter ut gamla vitvaror installerar nya vitvaror. Oavsett märke kan vi installera vitvaran utan problem.